Geen JavaScript

Uw browser ondersteunt geen JavaScript. Het is mogelijk dat uw browser is verouderd, controleer de website van uw browser fabrikant, of dat JavaScript is uitgeschakeld.

Heeft u JavaScript uitgeschakeld dan moet u deze inschakelen om gebruik te kunnen maken van deze website. Als u een van de browsers, die hier zijn vermeld, gebruikt dan kunt u de stappen volgen om javascript in te schakelen of om te controleren of javascript is uitgeschakeld.

Firefox

Ga naar Extra » Opties (options) » Webfunties (Web functions). Wanneer er geen vinkje voor "JavaScript inschakelen" dan is javascript uitgeschakeld. Vink "JavaScript inschakelen" aan om javascript te activeren.

Internet Explorer met SP2

Mogelijk heeft u bij het open van de website een waarschuwing gekregen via een gele balk boven in uw browservenster, u dient de inhoud te accepteren om javascript in te schakelen.

Ga anders naar Extra » Internet-opties » Tabblad "beveiliging" » Aangepast niveau. Selecteer bij "Beveiligings niveau opnieuw instellen" "Normaal" en druk op "Opnieuw instellen".

Opera

Ga naar Extra » voorkeuren » Tabblad "geavanceerd" » selecteer uit de rechter kolom "Inhoud". Wanneer er geen vinkje voor "JavaScript inschakelen" dan is JavaScript uitgeschakeld. Vink "JavaScript inschakelen" aan om javascript te activeren.

Browser met JavaScript

Hieronder is een lijst met browsers die JavaScript ondersteunen
Terug